15 Ocak 2013 Salı

Avustralya Open 2013 200 dışından 5 isim ana tabloda


Melbourne Park'ta dört gün süren eleme turnuvası tamamlanırken, erkeklerde 16, kadınlarda ise 12 tenisçi ana tabloya adını yazdırdı. 28 tenisçi arasında ilk 200 dışından 5 isim yer alıyor.

200 dışından 5 isim ana tabloda
Avustralya Açık'ta 128'lik ana tabloya kalabilmek için 200 tenisçinin dört gün süren mücadelesi tamamlandı. Erkeklerde 16, kadınlarda ise 12 tenisçinin üç turu aşarak ana tabloyu bulduğu mücadelede Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay, son engelde takıldı.
Erkeklerde 296 numarada bulunan Alman Julian Reister, klasmanda en düşük numaraya sahip eleme galibi oldu. Daha önce ikişer kez Roland Garros ve Wimbledon'da oynayan Reister, Delis Kudla, Matt Reid ve James Ward'u set vermeden yenip Melbourne'de ilk kez ana tabloyu buldu. 

Alman Reister dışında erkeklerde Jamie Baker (ATP: 246) ve Adrian Menendez (ATP: 233), kadınlarda ise Daria Gavrilova (WTA: 222) Luksika Khumkum (WTA: 201) ana tabloya kaldı.

Elemeler sonunda ana tabloya kalan isimler şöyle:

ERKEKLER: Adrian Mannarino (Fransa), Ricardas Berankis (Litvanya), Dudi Sela, Amir Weintraub (İsrail), Maxime Authom, Ruben Bemelmans (Belçika), Rajeev Ram, Steve Johnson (ABD), Daniel Brands (Almanya), Jamie Baker (Britanya), Arnau Brugues-Davi, Adrian Menendez, Daniel Munoz-De La Nava (İspanya), Cedrik-Marcel Stebe, Julian Reister (Almanya), Alex Bogomolov (Rusya). 
KADINLAR: Lesya Tsurenko (Ukrayna), Vera Duşevina, Valeria Savinih (Rusya), Greta Arn (Macaristan), Yung Jan Chan (Tayvan), Vesna Dolonc (Sırbistan), Akgul Amanmuradova (Özbekistan), Karin Knapp (İtalya), Luksika Khumkum (Tayland), Maria Joao Koehler (Portekiz), Daria Gavrilova (Rusya), Michelle Larcher de Brito (Portekiz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder