3 Şubat 2013 Pazar

Marsel TED'e geçti

Marsel, TED'e geçti

Yeşilyurt Spor Kulübü ile sözleşmesi sona eren Marsel İlhan, profesyonel tenis hayatına TED bünyesinde devam edecek.

Marsel, TED
Açık Dönem'de gerçekleşen bir Grand Slam turnuvasında teklerde ana tablo oynayan tek Türk tenisçi olan Marsel İlhan, Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü (TED)'ne transfer oldu.

2004 yılında Taçspor Kulübü ile başlayan Türkiye macerasını, 2009'dan itibaren Yeşilyurt Spor Kulübü'nde sürdüren Marsel'in, camiasıyla olan sözleşmesi geçen senenin sonunda bitmişti. ATP klasmanında bir dönem 87. basamağa kadar tırmanan milli tenisçinin basın danışmanı Kerem Demircioğlu, transfer ile ilgili spor kamuoyuna yaptığı duyuruda şu sözlere yer verdi:

“Turkcell ana sponsorluğunda ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğindeki milli oyuncumuz Marsel İlhan’ın Y.S.K. (Yeşilyurt Spor Kulübü) ile sözleşmesi 2012 yıl sonu itibarı ile sona ermiş bulunmaktadır. 31.01.2013 tarihinden geçerli olmak üzere, oyuncumuz profesyonel tenis hayatını T.E.D. (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü) çatısı altında sürdürecektir.

Bu bağlamda, oyuncumuza ve eski/yeni ekibimize ilk günden itibaren her türlü konuda kucak açan, maddi ve manevi her noktada sonsuz destek veren, başta Başkanımız Sayın Levent Gökçe olmak üzere, tüm Yeşilyurt Spor Kulübü yönetim kurulu üyelerine, yöneticilerine, idarecilerine, personeline ve üyelerine içten teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız. Oyuncumuzun yeni kulübünün her iki tarafa ve tenis sporumuza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Son olarak boy gösterdiği Avustralya Açık'a elemelerin son turunda veda eden Marsel, şu anda dünya sıralamasında 209.'lukta yer alıyor. 25 yaşındaki milli raket, bu haftasonu Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'deki 250 puanlık ATP salon turnuvasının elemelerine katılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder